Denim Solar.

Als sinds 2008 produceert Denim Solar zonnepanelen als onderdeel van de Solarclarity Group. Echter heeft het merk in 2014 haar huidige gezicht gekregen. Alle ervaring van het merk is meegenomen is het produceren van de eigen panelen. Deze ervaring is terug te vinden in de kwaliteit van de panelen.

50.000 huishoudens.

Het Nederlandse merk is al sinds 2014 actief in de markt. Sinds toen zijn er al ruim 50.000 huishoudens voorzien van Denim Solar zonnepanelen. De uitstekende kwaliteit kernmerkt het innovatieve merk. Denim Solar staat vooraan in het innoveren van de zonnepanelen en het verbeteren van de vermogens.

Denim Solar.

Nederlands kantoor.

Het hoofdkantoor van Denim Solar is gevestigd in Nederland. Ideaalvoor de nazorg.

Hoge kwaliteit.

De zonnepanelen van Denim Solar bieden de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

35 jaar garantie.

Denim Solar biedt 35 jaar garantie op de glas/glas panelen.

35 jaar garantie.

Garantie op de zonnepanelen is een belangrijk onderdeel, dit begrijpt Denim Solar maar al te goed. Op de glas/glas zonnepanelen biedt Denim Solar daarom 35 jaar garantie aan. Dit staat gelijk aan de vermogensgarantie die het merk biedt. Na 35 jaar zal het paneel nog minimaal 81% van het initiële vermogen bieden. Hierdoor heeft u nooit omkijken naar de panelen en zullen de panelen zijn werk doen.

Recensies.

Jullie hebben het netjes geïnstalleerd en goed gecommuniceerd, ik ben erg over jullie te spreken en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Henk Blok
Soest

Na meerdere offertes te hebben vergeleken uitgekomen bij Sondi Solar. Ze bleken de beste prijs te hebben en vielen in de smaak omdat het geen typische verkopertjes waren maar jongens die je gewoon verder willen helpen.

Dit gevoel bleek helemaal te kloppen, alles is heel netjes geregeld en geïnstalleerd. Fijne mannen in de omgang en zeer servicegericht.

Ik zou Sondi bij iedereen aanbevelen!

Rick Z
Gouda

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

Yoran van Aken
Amersfoort