Enphase.

Enphase werd opgericht in 2006. Het merk heeft de zonnepanelen wereld pertinent veranderd door de nieuwe techniek die het merk in de markt bracht. De micro omvormers van Enphase zorgen ervoor dat u geen centrale omvormer in uw woning heeft. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen micro omvormer waardoor alle panelen individueel van elkaar werken. Enphase heeft al ruim 36 miljoen micro omvormers geïnstalleerd op meer dan 1,5 miljoen daken. Dit micro omvormers zijn bewezen goed en bieden gemiddeld 10% extra rendement ten opzichte van andere merken.

Micro omvormers.

Micro omvormers zijn dé oplossing voor daken die veel schaduwvlakken hebben, oost-west liggingen of daken met veel verschillende dakvlakken. De micro omvormers van Enphase zijn duurzaam en gemaakt om jarenlang mee te gaan zonder hiernaar om te hoeven kijken. Om dit extra kracht bij te zetten biedt het merk zelfs 25 jaar garantie op de micro omvormers. Wij zijn groot fan van het merk en adviseren iedereen om zich te verdiepen in deze micro omvormers. Bent u benieuwd of de micro omvormers van Enphase geschikt zijn voor uw woning? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Enphase.

Effectief.

De micro omvormers zorgen op ieder moment van de dag voor de beste opbrengst.

Garanties.

Enphase biedt 25 jaar garanties op al haar omvormers.

Monitoring.

In de speciaal ontworpen app kan u van ieder paneel, onafhankelijk zien hoeveel deze opwekt.

Enlighten.

Enlighten is de app die hoort bij het micro omvormer systeem van Enphase. Deze uitgebreide app is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u op ieder moment kan zien hoeveel u opwekt.
Het prettige van Enlighten is dat u ieder paneel individueel kan monitoren. Wanneer er een specifiek paneel minder presteert dan de anderen, kan u dit direct zien in uw Enlighten app. Ook kan u uw opwek van de weken en maanden hiervoor zien. Een gemakkelijk te gebruiken app die duidelijk en accuraat is.

Recensies.

Jullie hebben het netjes geïnstalleerd en goed gecommuniceerd, ik ben erg over jullie te spreken en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Henk Blok
Soest

Na meerdere offertes te hebben vergeleken uitgekomen bij Sondi Solar. Ze bleken de beste prijs te hebben en vielen in de smaak omdat het geen typische verkopertjes waren maar jongens die je gewoon verder willen helpen.

Dit gevoel bleek helemaal te kloppen, alles is heel netjes geregeld en geïnstalleerd. Fijne mannen in de omgang en zeer servicegericht.

Ik zou Sondi bij iedereen aanbevelen!

Rick Z
Gouda

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

Yoran van Aken
Amersfoort