Growatt.

Growatt is een wereldleider op het gebied van omvormer systemen. Het merk is opgestart in 2010 en momenteel vertegenwoordigd in meer dan 100 verschillende landen. Met meer dan 2,6 miljoen geïnstalleerde omvormers heeft Growatt een groot marktaandeel en kan u zomaar een Growatt omvormer tegenkomen bij een installatie van vrienden of familie.

Innovatief sinds 2010.

Growatt is een relatief jong merk. Sinds de start in 2010 is het merk ontzettend gegroeid. Dit komt voornamelijk door de hoge kwaliteit standaard en de kennis die het merk binnenshuis verzameld heeft. Growatt heeft ruim 400 professionele engineers in dienst waarvan het meerendeel ruim 15 jaar ervaring heeft. Door al deze innovaties werd Growatt al in 2018 de op twee na grootste verkoper van 1-fase omvormers wereldwijd! Bent u benieuwd naar meer informatie voor een Growatt omvormer bij u thuis? Neem contact met ons op via de onderstaande knop.

Growatt.

Innovatief.

Door de sterke wil om het beste systeem te worden, blijft het merk dagelijks innoveren.

Jong.

Growatt bestaat pas sinds 2010, toch is het al één van de grootste merken wereldwijd.

Kwalitatief.

De waardering voor de kwaliteit van de Growatt omvormers is terug te zien in de prijzen die het merk wint.

Shine link monitoring.

Growatt biedt een gemakkelijk te bedienen en overzichtelijke app voor uw monitoring. De monitoring app installeren wij na de installatie samen met u op uw telefoon of tablet. Via deze app kan u snel zien hoeveel uw panelen opwekken. Hierdoor houdt u eenvoudig overzicht over uw opwek en de werking van de panelen.

Recensies.

Jullie hebben het netjes geïnstalleerd en goed gecommuniceerd, ik ben erg over jullie te spreken en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Henk Blok
Soest

Na meerdere offertes te hebben vergeleken uitgekomen bij Sondi Solar. Ze bleken de beste prijs te hebben en vielen in de smaak omdat het geen typische verkopertjes waren maar jongens die je gewoon verder willen helpen.

Dit gevoel bleek helemaal te kloppen, alles is heel netjes geregeld en geïnstalleerd. Fijne mannen in de omgang en zeer servicegericht.

Ik zou Sondi bij iedereen aanbevelen!

Rick Z
Gouda

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

Yoran van Aken
Amersfoort