Over ons

Mogen wij ons voorstellen?

Milan

Een duurzamere wereld en zorgen dat mensen niet meer afhankelijk zijn van externe energiebronnen. Met deze twee dromen richtte Jaap en Milan Sondi Solar op.

Ervaring binnen de branche werd al jaren voor het beginnen van Sondi Solar opgedaan. Door het volgen van vele cursussen en het installeren van grote projecten voor woningbouw corporaties en bewoners collectieven, werden zij het vak snel meester. Toch miste beide heren iets binnen hun vak. De gezelligheid van het contact met mensen en de gelukkige gezichten van trotse nieuwe eigenaren van zonnepanelen. Dit bewoog hun om zelf een bedrijf te beginnen.

Met een rugzak aan kennis, ervaring en de focus op goed contact, transparantie en professionele installaties heeft Sondi Solar al honderden installaties succesvol aan mogen sluiten. Dit met de twee kernwaarden in gedachte.

Het streven naar een duurzamere wereld en een eigen, onafhankelijke bron van energie. Iedereen moet elke dag maximaal kunnen profiteren van de zon die voor niets opkomt.

Wij garanderen kwaliteit

Jaap

Wat begon met de droom om zoveel mogelijk te helpen om duurzaam te leven is uitgegroeid tot een groot, professioneel bedrijf. Al onze eigen installateurs zijn NEN 10101/3140 gecertificeerd. Dit zal u niet zoveel zeggen, maar wij zijn hier erg trots op. Kort samengevat werken wij uitsluitend met eigen installateurs die gecertificeerd zijn om zonnepanelen te installeren en stroomnetwerken aan te passen.

Alle benodigde kennis hebben wij in huis, zo kunnen wij de kwaliteit van iedere installatie garanderen en heeft u maar met één partij te maken.

Niet alleen voor onze installaties, maar ook voor onze materialen streven wij naar de hoogste kwaliteit. Hierom hebben wij ons merkenpakket zorgvuldig samengesteld. Heeft u vragen waarom wij met bepaalde merken werken, of waarom wij specifieke merken niet aanbieden? Dit leggen wij graag aan u uit!

Bij ons bent u altijd welkom

De meeste installaties verzorgen wij in de regio Utrecht.

Omdat wij in het meest centrale punt van Nederland gevestigd zijn, Leusden, kunnen wij vrijwel overal binnen een uur zijn. Dit is niet alleen prettig voor ons, maar ook u haalt hier uw voordeel uit. Zo kunnen wij altijd snel bij u op locatie zijn wanneer er een storing plaatsvindt, of wanneer u zo snel mogelijk zonnepanelen geïnstalleerd wil hebben. Al uw werk nemen wij uit handen. Van het installeren van uw zonnepanelen en het installeren van de app om uw besparing te kunnen bekijken, tot aan het terugvorderen van uw BTW, wij verzorgen alles van A tot Z. Zoals wij hopelijk welkom zijn bij u thuis, om het perfecte legplan samen te stellen, bent u dat uiteraard ook bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom gezellig een keer bij ons langs in onze opslag en kantoor op De Kassen in Leusden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We komen dan snel langs om uw persoonlijke situatie op te nemen en een plan te maken.

Maak nu een afspraak