SMA.

Het Duitse merk SMA is al ruim 40 jaar lang actief in de wereld van de zonnepanelen. Dit omvormer merk produceert kwalitatieve, betrouwbare omvormers van Europese kwaliteit en makelij. SMA garandeert maximale levensduur en minimale uitval. De focus van SMA is gericht op schone energie met milieuvriendelijke productie en een eerlijk en verantwoord bedrijfsbeleid.

Van opwek tot verbruik.

Het opwekken en verbruiken van uw eigen stroom is efficiënter dan het afnemen van dure netstroom. Om deze reden zijn de omvormersystemen van SMA gespecialiseerd in het optimaal benutten van de gegenereerde zonnestroom. Alleen het gedeelte dat niet in huis kan worden gebruikt of opgeslagen, wordt teruggeleverd aan het net. Het SMA omvormer systeem biedt de nieuwste techniek en de hoogste kwaliteit. Wil u meer informatie ontvangen over deze omvormer systemen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

SMA.

Europees.

De producten van SMA worden geproduceerd in Duitsland.

Innovatief.

De omvormer systemen van SMA zijn innovatief en hebben de nieuwste technologie.

Efficient.

Door de laatste technologie en constante ontwikkelingen is het omvormer systeem erg efficiënt.

Sunny Portal.

De SMA omvormers zijn uitgerust met Webconnect technologie. Hierdoor kunt u de omvormer rechtstreeks verbinden met uw router en de omvormer gratis registreren via de online portaalsite, Sunny Portal. Dit is een gratis, persoonlijke website voor de weergave van uw installatie waarop u van overal ter wereld kunt inloggen.
In deze app ziet u precies hoeveel u opwekt, zo kan u de prestaties van uw panelen altijd en overal bekijken. De Sunny Portal app is te downloaden voor zowel Android als Apple devices.

Recensies

Jullie hebben het netjes geïnstalleerd en goed gecommuniceerd, ik ben erg over jullie te spreken en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Henk Blok
Soest

Na meerdere offertes te hebben vergeleken uitgekomen bij Sondi Solar. Ze bleken de beste prijs te hebben en vielen in de smaak omdat het geen typische verkopertjes waren maar jongens die je gewoon verder willen helpen.

Dit gevoel bleek helemaal te kloppen, alles is heel netjes geregeld en geïnstalleerd. Fijne mannen in de omgang en zeer servicegericht.

Ik zou Sondi bij iedereen aanbevelen!

Rick Z
Gouda

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

Yoran van Aken
Amersfoort