Trina Solar.

Trina Solar is één van de oudste zonnepanelenfabrikanten. Het bedrijf bestaat als sinds 1997 en produceert ruim 22 gigawattpiek per jaar.
In alle consumententesten komt Trina Solar altijd als één van de beste merken uit de de testen, dit ervaren wij ook in de praktijk. Bent u opzoek naar een sterk en betrouwbaar zonnepaneel, biedt Trina Solar verschillende oplossingen voor uw installatie.

U kan ze overal zien.

Een grote kans dat u overal zonnepanelen ziet liggen sinds u bezig bent met het uitzoeken van het meest geschikte systeem. Een grote kans dat veel van deze panelen zonnepanelen zijn van Trina Solar. Als sinds 1997 worden deze panelen geïnstalleerd op tienduizenden woningen per jaar. Wij installeren deze panelen erg graag door de ervaring die wij hebben met deze zonnepanelen. Wij installeren duizenden Trina Solar panelen op jaarbasis en zien deze nooit terugkomen. Wil u meer informatie ontvangen over de zonnepanelen van Trina Solar? Druk dan op de knop hieronder.

Trina Solar.

Tier 1.

De panelen van Trina Solar staan op de Tier 1 lijst met beste merken in de markt.

Krachtig.

De zonnepanelen van Trina Solar bieden altijd de hoogste opbrengstgaranties.

Garantie.

De panelen van Trina Solar bieden 15 jaar garantie en een uitstekende after sales.

Tier 1.

De zonnepanelen van Trina Solar vallen onder de Tier 1 lijst.
Dit is een lijst van verschillende merken die de beste kwaliteit bieden en dit predicaat krijgen. Wanneer er onderzoek gedaan wordt naar zonnepanelen komt deze lijst vaak omhoog. Voor veel particulieren is het prettig om referentiepunten te hebben, hier is de Tier 1 lijst uitermate geschikt voor. Wanneer je een betrouwbaar en bewezen kwalitatief paneel zoekt, is Trina Solar een perfecte partner. Wil je meer informatie ontvangen over deze panelen, neem dan zeker even contact met ons op!

Recensies.

Jullie hebben het netjes geïnstalleerd en goed gecommuniceerd, ik ben erg over jullie te spreken en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Henk Blok
Soest

Na meerdere offertes te hebben vergeleken uitgekomen bij Sondi Solar. Ze bleken de beste prijs te hebben en vielen in de smaak omdat het geen typische verkopertjes waren maar jongens die je gewoon verder willen helpen.

Dit gevoel bleek helemaal te kloppen, alles is heel netjes geregeld en geïnstalleerd. Fijne mannen in de omgang en zeer servicegericht.

Ik zou Sondi bij iedereen aanbevelen!

Rick Z
Gouda

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

Yoran van Aken
Amersfoort