Zonnepanelen Amersfoort

Zonnepanelen zijn een perfecte oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Amersfoort. De kosten voor energie blijven stijgen, en het verbruik wordt hoger.
Wij zijn gevestigd in Leusden, regio Amersfoort en bieden een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Over ons.

Sondi Solar is al ruim drie jaar gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Wij voeren jaarlijks ruim 800 installaties uit, voornamelijk in regio Amersfoort. Iedere situatie is anders en iedere behoefte verschillend. Om deze reden maken wij een persoonlijk legplan voor uw woning. Op basis van uw wensen en behoeften zullen wij tijdens ons adviesgesprek samen met u kijken hoeveel zonnepanelen, welk systeem en welke dakdelen het meest geschikt zijn voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van informatie. Wij helpen graag om het meest geschikte systeem voor uw woning samen te stellen en installeren.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Amersfoort?

1. Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Door de installatie van zonnepanelen weet u precies waar u maandelijks aan toe bent. Momenteel stijgen de prijzen enorm, waardoor u niet weet hoeveel u zal betalen in uw volgende contract.

2. De waarde van uw woning stijgt.

Wanneer u zonnepanelen laat installeren op uw woning, zal de waarde van uw woning stijgen. Met verduurzaming door middel van zonnepanelen bespaard u direct een maandelijks bedrag en stijgt de waarde van uw woning mee.

3. U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen. Wanneer u de zonnepanelen aanschaft, krijgt u achteraf de volledige btw terug van de aanschafwaarde.

Hoe populair zijn zonnepanelen in Amersfoort?

Zonnepanelen zijn enorm populair in Amersfoort, al ruim 8200 woningeigenaren gingen u voor. Er zijn nog ruim 19.000 geschikte daken, waaronder waarschijnlijk die van u. Op deze pagina vind je alle informatie voor zonnepanelen in Amersfoort die je nodig hebt.  Woont u niet in Amersfoort maar bent u wel geintresseerd in zonnepanelen?

Wij zijn ook actief in de volgende regio:

Zonnepanelen Utrecht, Zonnepanelen Elst, Zonnepanalen Veenendaal, Soest, Woerden of Zonnepanelen Nieuwegein

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Amersfoort

Afhankelijk van de positie van uw woning kunnen wij de zonnepanelen plaatsen op de meest geschikte delen van uw dak. Vaak is dit op het zuiden, westen of oosten.

Op vrijwel iedere woning kunnen wij zonnepanelen plaatsen. Om te achterhalen hoeveel panelen er mogelijk zijn, of welk systeem het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs op locatie. Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Wij werken met geavanceerde programma’s waardoor wij de panelen op uw woning kunnen intekenen op afstand. Zo kunnen we goed inschatten hoeveel panelen er nodig zijn om uw energieverbruik te dekken.

Op basis van de op afstand ingetekende offerte maken wij de offerte voor uw op.

Tijdens onze technische schouw komen we bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Serie pakket

Vanaf

600,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Growatt & SMA

Alle panelen worden gekoppeld aan een centrale omvormer.

Voor meer informatie over het serie geschakelde systeem, klink op de knop hier beneden.

Parallel pakket

Vanaf

700,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Enphase & Solar Edge

Alle panelen werken individueel van elkaar voor een optimaal rendement.

Voor meer informatie over het parallel geschakelde systeem, klik op de knop hier beneden.

Al onze
producten zijn:

Efficiënt.

Door gebruik van de laatste technologieën verliest u zelfs geen rendement tijdens een bewolkte dag.

Kwalitatief.

Zowel onze zonnepanelen als omvormer systemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen.

Duurzaam.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en door de vakkundige montage bestand tegen stormen en stortbuien.

Onze werkwijze.

1. Kennismaking.

Tijdens de kennismaking bespreken we uw wensen en behoeften en voorzien we u van alle informatie voor zonnepanelen. Dit kan op locatie, maar ook telefonisch wanneer u dit prettiger vind. Wij begrijpen dat iedere woning en wensen verschillen. Op basis hiervan zullen wij het meest geschikte systeem voorstellen voor uw woning.

2. De technische schouw.

Tijdens de technische schouw maken wij kennis met uw woning. Dit is een belangrijk aspect voor ons zodat wij de kabelroutes kunnen bekijken en uw dak kunnen nameten. Tijdens dit bezoek staat u uiteraard vrij om alle vragen te stellen die u heeft. Samen kunnen we kijken naar een geschikte installatiedatum.

3. Een professionele installatie.

Op de dag van de installatie zullen wij omstreeks 9:00 bij u aanwezig zijn. Onze installateurs zullen de werkzaamheden van de dag met u doorspreken zodat u weet wat er zal gebeuren. Met minimaal twee personen komen wij de installatie bij u plaatsen. Wij zijn gecertificeerd om te werken in uw meterkast en waar nodig aan te passen. De installatie duurt gemiddeld één dag.

4. De nazorg.

Ook na de installatie staan we voor u klaar. Dit kan wanneer er een storing plaatsvindt, of wanneer u het onderhoudscontract afneemt. Wij zullen eens per jaar langskomen om de panelen te reinigen en het systeem na te lopen. Hierdoor verlengen wij de garantie met een jaar en blijft uw rendement gewaarborgd.

Deze klanten gingen u al voor in Amersfoort

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

 

Yoran van Aken
Amersfoort

Goed voorbereid, volgens afspraak en op tijd! Erg tevreden over het uiteindelijke resultaat en de mannen die het monteerden. Het ziet er perfect uit en ze hebben alles mooi opgeruimd en schoon achtergelaten.

Jeroen Voorburg
Amersfoort