Zonnepanelen Elst

Over ons.

 Elst, een dorp dat ligt tussen de steden Arnhem en Nijmegen, en daarmee het grootste dorp van de Gelderse gemeente Overbetuwe. Wist u dat gemeente Overbetuwe een doel heeft om in 2030 klimaatneutraal te zijn? U kunt bijdragen aan het behalen van deze doelstelling,  zonnepanelen in Elst worden dan ook steeds populairder! Door te investeren in zonnepanelen helpt u de gemeente en bespaart u tegelijkertijd op kosten. Goed voor het milieu, en goed voor de portemonnee, wat wilt u nog meer?

Het is belangrijk dat de installatie volledig aansluit bij uw wensen. Sondi Solar helpt u daar graag bij! Wij gaan altijd eerst met u in gesprek voordat wij advies geven over de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dak delen het meest geschikt zijn. Vervolgens stellen wij een persoonlijk legplan voor u op. Al onze producten zijn efficiënt, duurzaam en van kwaliteit. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u tijdens een bewolkte dag rendement verliest. Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen in Elst, heeft u vragen of wilt u extra informatie, neem dat gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Elst?

1. Onafhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Met zonnepanelen wekt u uw eigen zonnestroom op. Naast dat dit goed is voor het milieu, is het ook goed voor uw portemonnee. De energie prijzen stijgen de pan uit, en het toenemende verbruik helpt ook niet echt mee. Zodra u uw eigen zonne-energie wekt bent u niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers, bespaard u maandelijks een bedrag en krijgt ook nog eens geld terug. Ideaal!

2. De waarde van uw woning stijgt.

Door het populairder worden van zonnepanelen, neemt de vraag naar huizen met zonnepanelen toe. De waarde van uw woning stijgt dus ook zodra u zonnepanelen laat plaatsen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat elk soort woning gemiddeld met 2,56% in waarde stijgt. Best een leuk bedrag als u er zo over nadenkt!

3. U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

Nederland is steeds meer bezig met het milieu en het duurzaam maken van ons leefomgeving. Door zonnepanelen te plaatsen op uw woning, draagt u daar een steentje aan bij. Om dit te stimuleren ontvangt u de 21% BTW terug van de aanschafwaarde na het aanschaffen van de zonnepanelen.

Hoe populair zijn zonnepanelen in Elst?

Met gemiddeld 1.000 zonuren per jaar, is Elst de perfecte locatie om zonne-energie te wekken. Al 1.700 koopwoningen gingen u voor. Er zijn nog 4.600 daken geschikt voor zonnepanelen, waaronder waarschijnlijk ook die van u!

Wij zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Zonnepanelen UtrechtZonnepanelen Amersfoort,  Zonnepanalen Veenendaal, Soest, Woerden en Zonnepanelen Nieuwegein

 

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Elst

In Elst zijn er nog genoeg geschikte koopwoningen zonder zonnepanelen. U hoeft geen vergunningen aan te vragen als u in Elst woont. Die zonnepanelen zitten er dus zo op! Ze kunnen op zowel platte daken als op pannendaken geïnstalleerd worden. Elke woning is uniek, zo ook die van u. Wij vinden het dan ook belangrijk dat voordat wij beginnen met de installatie, het duidelijk is wat de situatie is. Wij bespreken daarom eerst uw wensen en behoeftes. Ook komen wij een keer langs om de kabelroutes te bekijken en uw dak na te meten. Zodra dit allemaal helder is beginnen wij met het opstellen van een persoonlijk zonnepanelen legplan. Hiervoor tekenen wij vanaf een afstand de panelen in op uw woning. Dit doen wij met specifieke programma’s. Met deze informatie kunnen wij advies geven over de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dak delen het meest geschikt zijn. Vervolgens zullen wij een offerte opstellen. Als u meer wilt weten over hoe wij te werk gaan, lees dan vooral onze werkwijze pagina!

Serie pakket

Vanaf

600,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Growatt & SMA

Alle panelen worden gekoppeld aan een centrale omvormer.

Voor meer informatie over het serie geschakelde systeem, klink op de knop hier beneden.

Parallel pakket

Vanaf

700,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Enphase & Solar Edge

Alle panelen werken individueel van elkaar voor een optimaal rendement.

Voor meer informatie over het parallel geschakelde systeem, klik op de knop hier beneden.

Al onze
producten zijn:

Efficiënt.

Door gebruik van de laatste technologieën verliest u zelfs geen rendement tijdens een bewolkte dag.

Kwalitatief.

Zowel onze zonnepanelen als omvormer systemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen.

Duurzaam.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en door de vakkundige montage bestand tegen stormen en stortbuien.

Onze werkwijze.

1. Kennismaking.

Voordat wij een persoonlijk legplan opstellen vinden wij het belangrijk dat al u wensen en behoeftes gehoord zijn. Daarom plannen wij altijd een kennismakingsgesprek in. Dit kan op locatie maar ook telefonisch. Hierin bespreken we uitgebreid wat uw wensen zijn en de situatie van uw woning. Met deze informatie kunnen wij u beter advies geven over welk systeem het best bij u en de situatie past.

3. Een professionele installatie.

Het is zover, de dag van de installatie. Wij zijn rond 09.00 aanwezig op de locatie van uw woning in Elst. Met minimaal twee werknemer komen wij de zonnepanelen instaleren. Voordat onze werknemers aan de slag gaan, bespreken zij eerst de werkzaamheden van de dag met u door. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en hoelang het gaat duren. De totale installatie duurt gemiddeld één dag.

2. De technische schouw.

Bij de technische schouw komen wij op locatie. Wij maken dan ook voor het eerst kennis met de woning. Belangrijk aangezien elke woning anders is. Tijdens dit bezoek bekijken wij de kabelroutes en meten we uw dak op, om zo informatie te verzamelen waarmee wij u advies kunnen geven. Dit doen we door middel van een legplan voor zonnepanelen. Tijdens dit bezoek bent u altijd welkom om vragen te stellen. Aan het einde van ons bezoek, kijken we samen naar een geschikte dag voor de installatie.

4. De nazorg.

Nadat de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, helpen wij met het terugvorderen van uw 21% BTW op uw totale installatiekosten. Heeft u een storing of is er iets anders aan de hand met de installatie, ook dan staan wij voor u klaar. Bij ons heeft namelijk garantie op de installatie. Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoudscontract erbij te nemen. Dan komen wij ieder jaar langs om uw panelen schoon te maken, lopen wij het gehele systeem na en bieden wij hierna een extra jaar garantie.

Deze klanten gingen u al voor!

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

 

Yoran van Aken
Amersfoort

Goed voorbereid, volgens afspraak en op tijd! Erg tevreden over het uiteindelijke resultaat en de mannen die het monteerden. Het ziet er perfect uit en ze hebben alles mooi opgeruimd en schoon achtergelaten.

Jeroen Voorburg
Amersfoort