Zonnepanelen Nieuwegein

Over ons.

Nieuwegein is een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente is gelegen aan de rivier de lek, en met veel parken en bomen is het een echte groene gemeente. De gemeente Nieuwegein vindt duurzaamheid ook erg belangrijk. De doelstelling om in 2040 energieneutraal te zijn draagt hier aan bij. Iets wat daarbij kan helpen is het zelf wekken van energie. En laten wij daar net gespecialiseerd in zijn! Door zonnepanelen te laten installeren wekt u uw eigen energie op, helpt u de gemeente en bespaart u tegelijkertijd op kosten. Ideaal toch? Wij vinden het belangrijk dat de zonnepanelen aan uw wensen voldoen. Daarom doen wij altijd eerst een kennismakinggesprek en bekijken wij uw huis. Pas daarna gaan wij aan de slag met het opstellen van een persoonlijk legplan. Bij ons kan u ervan uitgaan dat alle producten efficiënt, duurzaam en van kwaliteit zijn. Zo heeft u zelfs met een dikke wolk en regen nog rendement. Heeft u vragen over het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein of wilt u extra informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Nieuwegein?

1. Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Met de stijgende prijzen en het toenemende verbruik zijn de energieprijzen niet meer te houden. Door zonnepanelen te instaleren wekt u uw eigen zonne-energie op. Hierdoor hoeft u dus geen leverancier voor energie te kiezen en bent u dus ook niet afhankelijk.

2. De waarde van uw woning stijgt.

Zodra u zonnepanelen op uw woning installeert stijgt uw woning in waarde. Dit komt omdat zonnepanelen steeds populairder worden, en daarmee neemt de vraag naar huizen met zonnepanelen toe. Dus, zo ook de waarde van uw woning.

3. U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

De overheid stimuleert het instaleren van zonnepanelen. Zo ontvangt u de 21% BTW terug van de aanschafwaarde na het aanschaffen van de zonnepanelen. Dit komt omdat u een ‘eigen’ ondernemer bent. U levert namelijk stroom terug aan het net. In andere woorden: u kunt de BTW over uw aankopen terugvragen!

Hoe populair zijn zonnepanelen in Nieuwegein?

In Nieuwegein hebben al ruim 3.700 koopwoningen zonnepanelen op hun dak. Met bijna 3x het dubbele aantal geschikte daken en gemiddeld 1.000 zonuren per jaar, is Nieuwegein perfect om zonnepanelen te laten installeren.

Wij plaatsen niet enkel zonnepanelen in Nieuwegein, maar zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Zonnepanelen Utrecht,  Zonnepanelen Amersfoort,  Zonnepanalen Veenendaal en Zonnepanelen Elst.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwegein

Voordat u in Nieuwegein zonnepanelen laat installeren is het handig om uit te zoeken of u een vergunning nodig heeft. Nu weten wij dat als u in een bepaald gedeelte van de Vreeswijk in Nieuwegein woont, dit zo is. Dit komt omdat er sprake is van beschermd stadsgezicht. Bekijk daarom eerst of dit ook voor u het geval is. Is dit niet het geval? Kunt u zonder vergunning zonnepanelen aanschaffen. Bij ons zijn er meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. Uiteindelijk draait het allemaal om wat uw wensen zijn en hoe uw dak en woning erbij staan. Tijdens ons kennismaking en technische schouw vormen wij een goed beeld van de situatie. Daarnaast hebben wij ook specifieke programma’s die ons van een afstand hierbij helpen. Met al deze informatie maken wij een persoonlijk legplan voor u. Hierin staat ons advies over de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dak delen het meest geschikt zijn. Meestal is dat op het zuiden, westen of oosten. Zodra u akkoord gaat, stellen wij een offerte voor u op.

Serie pakket

Vanaf

600,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Growatt & SMA

Alle panelen worden gekoppeld aan een centrale omvormer.

Voor meer informatie over het serie geschakelde systeem, klink op de knop hier beneden.

Parallel pakket

Vanaf

700,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Enphase & Solar Edge

Alle panelen werken individueel van elkaar voor een optimaal rendement.

Voor meer informatie over het parallel geschakelde systeem, klik op de knop hier beneden.

Al onze
producten zijn:

Efficiënt.

Door gebruik van de laatste technologieën verliest u zelfs geen rendement tijdens een bewolkte dag.

Kwalitatief.

Zowel onze zonnepanelen als omvormer systemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen.

Duurzaam.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en door de vakkundige montage bestand tegen stormen en stortbuien.

Onze werkwijze.

1. Kennismaking.

Wij beginnen altijd met een kennismaking gesprek. Op die manier weten wij wie u bent, en weet u wie wij zijn. Dit gesprek vindt plaats op locatie of telefonisch, wat u fijn vindt. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en behoeftes. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de zonnepanelen daarop aansluiten. Vervolgens geven wij advies over welk systeem het best bij u past. Pas daarna komen wij bij uw woning langs om de situatie te bekijken.

3. Een professionele installatie.

De dag van de installatie staan wij rond 09:00 bij u voor de deur. Wij komen met minimaal twee werknemers de zonnepanelen instaleren. Voordat zij ook maar iets doen, bespreken zij met u de dag door. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en waar u rekening mee moet houden. De totale installatie duurt gemiddeld één dag.

2. De technische schouw.

De technische schouw is de tweede keer dat wij elkaar spreken. Wij komen langs op locatie om zo de situatie te bekijken. We meten uw dak op en bekijken de kabelroutes. Zo krijgen wij een goed beeld van wat u en uw dak nodig heeft. Tijdens dit bezoek zijn wij er ook om uw vragen te beantwoorden, stel deze vooral! Aan het einde van de dag kijken we samen voor een geschikte datum voor de installatie.

4. De nazorg.

Ook nadat de zonnepanelen op uw dak zijn geïnstalleerd helpen wij u verder. Zo kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Wij komen dan ieder jaar langs om uw panelen schoon te maken en lopen wij het gehele systeem na. Hiernaast krijgt u na dit bezoek ook één extra jaar garantie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit niet te doen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar zodra u een storing heeft of als er iets anders aan de hand is. Ook helpen wij met het terugvorderen van uw 21% BTW op uw totale installatiekosten. U staat er dus niet alleen voor!

Deze klanten gingen u al voor!

 

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

 

Yoran van Aken
Amersfoort

Goed voorbereid, volgens afspraak en op tijd! Erg tevreden over het uiteindelijke resultaat en de mannen die het monteerden. Het ziet er perfect uit en ze hebben alles mooi opgeruimd en schoon achtergelaten.

Jeroen Voorburg
Amersfoort