Zonnepanelen Soest

Over ons.

Soest, een dorp aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug tussen Utrecht, Amersfoort en Hilversum. Waar u wandelt of fietst door de bossen, heide en/of duinen. Een groene plek, die langzamer steeds duurzamer wordt. Zo heeft de gemeente Soest als doelstelling om in 2050 CO2-neutraal te zijn. Nu vraagt u zich vast af wat dat precies inhoudt? CO2 neutraal betekend dat er evenveel CO2 wordt uitgestoten als dat het wordt opgenomen. Een manier om hier de gemeente een handje bij te helpen is zonnepanelen laten instaleren op uw dak. Wij, Sondi Solar helpen u daar graag mee. Wij vinden het erg belangrijk dat de zonnepanelen bij u passen en dat ze ook doen wat u van ze verwacht. Daarom spreken wij elkaar altijd een paar keer voordat we beginnen met het instaleren van de zonneschermen. Tijdens deze gesprekken bespreken wij uw wensen en behoeftes, en gebaseerd hierop ontwerpen wij een persoonlijk legplan voor u. Voor vragen en/of advies kunt u ons altijd bereiken.     

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Soest?

1. Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

De prijzen stijgen alleen maar en het verbruik wordt ook alleen maar hoger. En dan ook nog eens alles wat er om ons heen gebeurd. Het zit allemaal niet mee! Zodra je zelf zonne-energie wekt, ben je zelfvoorzienend. Je bent dus niet meer afhankelijk van anderen. Zo ook niet van de energieprijzen van leveranciers.

2. De waarde van uw woning stijgt.

Zonnepanelen zijn steeds populairder. Dit merk je ook in de huizenmarkt. Waar woningen met zonnepanelen steeds meer gevraagd worden dan woningen zonder zonnepanelen. Hierdoor stijgt uw woning met gemiddeld 2,56%. Best een leuk bedrag!

3. U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

Naast dat u niet meer afhankelijk bent van de leveranciers als u zelfvoorzienend bent, kunt u ook de BTW terugvragen. In Nederland mag u BTW terugvragen zodra u voor zichzelf werkt. Met zonnepanelen bent u zelfvoorzienend, en beschouwt de overheid u dus als ZZP’er.

Hoe populair zijn zonnepanelen in Soest?

Met al 2693 koopwoningen met zonnepanelen in Soest is de gemeente al aardig goed op weg. Er zijn nog 6334 daken van koopwoningen geschikt, waaronder misschien die van u? 

Wij zijn ook actief in de volgende plaatsen:
Zonnepanelen Utrecht,  Zonnepanelen Amersfoort,  Zonnepanalen Veenendaal en Zonnepanelen Elst.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Soest

In Soest heb je op sommige plekken een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit komt omdat zij een ‘beschermd dorpsgezicht’ hebben. In andere woorden mag er dan niet zomaar zonnepanelen geplaatst worden. Woont u bijvoorbeeld in een monumentaal pand of in de buurt van de Oude Kerk? Dan is het handig dat u eerst met de gemeente contact opneemt over het plaatsen van de zonnepanelen. Voor de rest van de gemeente Soest geldt geen beschermd dorpsgezicht. Dit betekend dat u zonder vergunning zonnepanelen kan laten plaatsen. Zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Rieten daken zijn niet geschikt voor zonnepanelen. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.   

Serie pakket

Vanaf

600,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Growatt & SMA

Alle panelen worden gekoppeld aan een centrale omvormer.

Voor meer informatie over het serie geschakelde systeem, klink op de knop hier beneden.

Parallel pakket

Vanaf

700,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Enphase & Solar Edge

Alle panelen werken individueel van elkaar voor een optimaal rendement.

Voor meer informatie over het parallel geschakelde systeem, klik op de knop hier beneden.

Al onze
producten zijn:

Efficiënt.

Door gebruik van de laatste technologieën verliest u zelfs geen rendement tijdens een bewolkte dag.

Kwalitatief.

Zowel onze zonnepanelen als omvormer systemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen.

Duurzaam.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en door de vakkundige montage bestand tegen stormen en stortbuien.

Onze werkwijze.

1. Kennismaking.

Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. Deze vindt telefonisch of fysiek plaats. Waar u zich het fijnst bij voelt. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en behoeftes. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat het systeem aansluit op wat u wilt. Daarom raden wij aan het eind van het gesprek aan welk systeem het best bij u past. Het blijft natuurlijk een samenwerking tussen uw wensen en onze kennis!

3. Een professionele installatie.

Tijdens de technische schouw bespreken wij nog een dag waarop de installatie gaat plaats vinden. Op deze dag komen wij met minimaal twee werknemers de installatie bij u plaatsen. Wij zijn rond 09:00 bij uw woning aanwezig. Voordat we ook maar iets doen, bespreken we met u van A tot Z wat wij precies gaan doen. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en hoelang het duurt. De totale installatie duurt gemiddeld één dag.  

2. De technische schouw.

Bij onze tweede afspraak komen wij graag bij u langs op locatie. Dit doen wij zodat we het dak goed kunnen bekijken en inmeten. Op deze manier verzamelen wij allerlei informatie over het dak, waar wij vervolgens ons advies op baseren. Zo weten wij hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en welke dak delen het meest geschikt zijn. Tijdens dit bezoek zijn wij er ook om antwoord te geven op eventuele vragen die u heeft.

4. De nazorg.

Nadat wij de zonnepanelen hebben geïnstalleerd op uw dak, helpen wij u ook met het terugvorderen van uw 21% BTW op uw totale installatiekosten. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract erbij nemen. Dan komen wij ieder jaar langs om uw panelen schoon te maken, lopen wij het gehele systeem na en bieden wij hierna nog een extra jaar garantie op ons installatiewerk. Ook als u niet een onderhoudscontract erbij neemt staan wij voor u klaar. Zodra er een eventuele storing of als er iets anders aan de hand is met de installatie, schroom dan niet om ons te bellen. Binnen no time helpen wij u om het probleem op te lossen.  

Deze klanten gingen u al voor!

 

Contact met meerdere partijen gehad voor plaatsen van zonnepanelen voor wij bij sondi solar terecht kwamen. Direct het verschil te merken in vriendelijkheid, kennis maar vooral de service. Na een schouw te hebben gehad binnen 30 dagen een afspraak voor het leggen gekregen. Helaas door pannen van de wagen moeten verzetten (3 weken later ivm ons eigen vakantie). Al met al binnen 60 dagen panelen op onze dak vanaf de schouw.

Top partij zou ze iedereen aanraden!

Alpay Demircan

Heel fijn bedrijf doen wat ze beloven en geven goed en fijn advies. zowel vanaf het moment van offerte met allerlei vragen. Bas was altijd te bereiken via mail of telefoon en gaf ook vrij snel antwoord. Dan ivo die op zaterdag kwam voor de schouw omdat mijn man alleen in het weekend thuis was en ook weer erg behulpzaam en erg goed in oplossingen vinden zodat wij toch aan de 12 panelen konden . En vandaag zijn ze geplaatst hard gewerkt keurig werk afgeleverd en de boel weer schoon achtergelaten. al met al van het begin tot het einde top!

Monique Vermeer