Zonnepanelen Utrecht

Zonnepanelen zijn de oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Utrecht. In 2018 is het Groenstructuurplan van start gegaan waarin de plannen staan om de gemeente Utrecht groen te maken. Uw woning verduurzamen is een stap in de goede richting. De kosten van energie blijft stijgen, en het verbruik wordt hoger. Een goede oplossing hiervoor zijn zonnepanelen. 

Over ons.

Sondi Solar kan u hierbij helpen! Wij zijn dé specialist in het installeren van zonnepanelen. Elke woning is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Tijdens een adviesgesprek bespreken we deze wensen, behoeftes en de verschillende opties voor de hoeveelheid zonnepanelen, welk systeem en welke dakdelen het meest geschikt zijn. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk legplan. Zodat uw woning bijdraagt aan het milieu en tegelijkertijd ook u voordelen heeft! Heeft u vragen of wilt u extra informatie, neem dat gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Utrecht?

1. Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

Met ruim 1.000 zonuren in het afgelopen jaar, is Utrecht de perfecte locatie voor zonnepanelen. Door de installatie hiervan gebruikt u uw eigen zonnestroom. Naast dat het leuk is, is het ook nog eens goed voor uw portemonnee. Gemiddeld verdien je in Utrecht met zonnepanelen €.1.100- per jaar. Zo weet u precies waar u maandelijks aan toe bent en bent u niet meer afhankelijk van energieleveranciers.

2. De waarde van uw woning stijgt.

De waarde van uw woning stijgt zodra u zonnepanelen laat installeren. Onderzoek toont aan dat een woning met wel 2,56% stijgt op de woningwaarde. Dit komt omdat de vraag naar een huis met zonnepanelen hoger is dan zonder zonnepanelen. Daarnaast bespaard u ook nog eens direct een maandelijks bedrag.

3. U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen en het duurzaam maken van huizen. Op dit moment ontvangt u dan ook na het aanschaffen van zonnepanelen in Utrecht, de volledige 21% BTW terug van de aanschafwaarde. Extra reden waarom u nu zonnepanelen moet laten installeren in Utrecht! 

Hoe populair zijn zonnepanelen in Utrecht?

Zonnepanelen in Utrecht worden steeds populairder. Al bijna 20.000  koopwoningen hebben al zonnepanelen en 32.500 daken zijn nog geschikt. Waarschijnlijk ook die van u! Waar wacht u nog op?

Bij Sondi Solar kunt u ook terecht voor Zonnepanelen Veenendaal,  Zonnepanelen Amersfoort, Zonnepanalen Elst Zonnepanelen Soest, Zonnepanelen Woerden en Zonnepanelen Nieuwegein.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Utrecht

Afhankelijk van waar u in Utrecht woont heeft u een vergunning nodig. Woont u in of rondom de volgende gebieden: Maarssen, Oud-Zuilen, Zuilen, Blauwkapel, de binnenstad of Utrecht-Oost. Dan heeft u een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te plaatsen. In de rest van gemeente Utrecht kunnen zonnepanelen wel geplaatst worden zonder vergunning.

De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Om te bepalen hoeveel zonnepanelen er mogelijk zijn en welk systeem het meest geschikt is, komen wij bij u langs op locatie. De positie van uw woning bepaald wat de meest geschikte delen van uw dak zijn om zonnepanelen te plaatsen. Vaak is dit op het zuiden. Ook op afstand kunnen wij veel voor u betekenen. Door met geavanceerde programma’s te werken kunnen wij de panelen op afstand intekenen. Zo schatten wij in hoeveel panelen u nodig heeft om uw energieverbruik te dekken. Op basis van deze op afstand ingetekende offerte stellen wij een offerte voor u op. Vervolgens komen wij tijdens de technische schouw bij u thuis langs om de situatie persoonlijk te bekijken. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Serie pakket

Vanaf

600,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Growatt & SMA

Alle panelen worden gekoppeld aan een centrale omvormer.

Voor meer informatie over het serie geschakelde systeem, klink op de knop hier beneden.

Parallel pakket

Vanaf

700,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Enphase & Solar Edge

Alle panelen werken individueel van elkaar voor een optimaal rendement.

Voor meer informatie over het parallel geschakelde systeem, klik op de knop hier beneden.

Al onze
producten zijn:

Efficiënt.

Door gebruik van de laatste technologieën verliest u zelfs geen rendement tijdens een bewolkte dag.

Kwalitatief.

Zowel onze zonnepanelen als omvormer systemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen.

Duurzaam.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en door de vakkundige montage bestand tegen stormen en stortbuien.

Onze werkwijze.

1. Kennismaking.

De kennismaking vindt plaats op locatie. Als u het fijner vindt om het telefonisch te doen, kan dat ook. Tijdens de kennismaking bespreken wij uw wensen en behoeftes. Deze zijn voor iedereen verschillend en daarom vinden wij het belangrijk om hier goed de tijd voor te nemen. Zo kunnen wij advies geven over welk systeem het meest geschikt is. Bij de kennismaking bekijken wij nog niet uw woning, dit doen we pas bij de technische schouw.

2. De technische schouw.

Het is tijd voor de technische schouw. Hier maken wij pas voor het eerst kennis met uw woning. Dit is een belangrijk aspect voor ons omdat wij dan de kabelroutes gaan bekijken en uw dak nameten. Zo kunnen wij advies geven over hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en welke dakdelen het meest geschikt zijn. Tijdens dit bezoek bent u altijd vrij om vragen te stellen. Als we klaar zijn met de technische schouw kijken we samen naar een geschikte installatiedatum.

3. Een professionele installatie.

Nadat alles is opgemeten en er een persoonlijk legplan is gemaakt. Komen wij op de afgesproken dag de zonnepanelen installeren. Rond 09.00 staan minimaal twee van onze installateurs bij u voor de deur. Zij bespreken eerst de werkzaamheden van de dag met u door. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren. De totale installatie duurt gemiddeld één dag.

4. De nazorg.

Ook na de installatie staan wij voor u klaar! Zo helpen wij met het terugvorderen van uw 21% BTW op uw totale installatiekosten, of wanneer er een storing plaatsvindt. Wij bieden ook een onderhoudscontract aan. Wij komen dan ieder jaar langs om uw panelen schoon te maken. Ook lopen wij het gehele systeem na en bieden wij hierna een extra jaar garantie op ons installatiewerk.

Deze klanten gingen u al voor!

 

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

 

Yoran van Aken
Amersfoort

Goed voorbereid, volgens afspraak en op tijd! Erg tevreden over het uiteindelijke resultaat en de mannen die het monteerden. Het ziet er perfect uit en ze hebben alles mooi opgeruimd en schoon achtergelaten.

Jeroen Voorburg
Amersfoort