Over ons.

Een duurzamere wereld en zorgen dat mensen niet meer afhankelijk zijn van externe energiebronnen. Met deze twee dromen werd Sondi Solar in 2019 opgericht. Ervaring binnen de branche werd al jaren voor het beginnen van Sondi Solar opgedaan door Jaap en Milan. Door het volgen van vele cursussen en het installeren van projecten voor woningbouw corporaties en bewoners collectieven, werden de installateurs het vak snel meester. Toch miste beide heren iets binnen hun werk. De gezelligheid van het contact met mensen en de gelukkige gezichten van trotse nieuwe eigenaren van zonnepanelen. Dit bewoog hun om zelf een bedrijf te beginnen.

Met een rugzak aan kennis en ervaring, met de focus op goed contact, transparantie en professionele installaties heeft Sondi Solar al duizenden installaties succesvol mogen afleveren. Dit met onze twee kernwaarden altijd in gedachte. Het streven naar een duurzamere wereld en een eigen, onafhankelijke bron van energie. Iedereen moet elke dag maximaal kunnen profiteren van de zon die voor niets opkomt.

Wij garanderen kwaliteit.

Wat begon met de droom om zoveel mogelijk te helpen om duurzaam te leven is uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Al onze eigen installateurs zijn NEN 10101/3140 gecertificeerd. Dit zal u misschien niet zoveel zeggen, maar wij zijn hier erg trots op. Kort samengevat werken wij uitsluitend met eigen installateurs die gecertificeerd zijn om zonnepanelen te installeren en stroomnetwerken aan te passen.

Alle benodigde kennis hebben wij zelf in huis, zo kunnen wij de kwaliteit van iedere installatie garanderen en heeft u maar met één partij te maken. Niet alleen voor onze installaties, maar ook voor onze materialen streven wij naar de hoogste kwaliteit. Hierom hebben wij ons merkenpakket zorgvuldig samengesteld. Heeft u vragen waarom wij met bepaalde merken werken, of waarom wij specifieke merken niet aanbieden? Dit leggen wij graag aan u uit!

Voor niets komt de zon op.

Kwaliteit.

voor zowel onze producten als installateurs garanderen wij altijd de beste kwaliteit.

Meedenkend.

Ziet u een probleem? Dan zien wij de oplossing. Wij denken graag met u mee.

Snel.

Doordat wij alles uitvoeren met eigen installateurs, kunnen wij vlug bij u komen installeren.

BIJ ONS BENT U ALTIJD WELKOM.

Omdat wij in het meest centrale punt van Nederland gevestigd zijn, Leusden, kunnen wij vrijwel overal binnen een uur zijn. Dit is niet alleen prettig voor ons, maar ook u haalt hier uw voordeel uit. Zo kunnen wij altijd snel bij u op locatie zijn wanneer er een storing plaatsvindt, of wanneer u zo snel mogelijk zonnepanelen geïnstalleerd wil hebben. Al het werk nemen wij uit uw handen. Van het installeren van uw zonnepanelen, het configureren van de app om uw besparing te kunnen bekijken, tot aan het terugvorderen van uw BTW, wij verzorgen alles van A tot Z. Zoals wij hopelijk welkom zijn bij u thuis, om het perfecte legplan samen te stellen, bent u dat uiteraard ook bij ons.


Neem
contact met ons op voor meer informatie, of kom gezellig een keer langs op ons kantoor op de Fortranweg 4, 3821 BK, Amersfoort 

Recensies.

Jullie hebben het netjes geïnstalleerd en goed gecommuniceerd, ik ben erg over jullie te spreken en ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden en kennissen!

Henk Blok
Soest

Na meerdere offertes te hebben vergeleken uitgekomen bij Sondi Solar. Ze bleken de beste prijs te hebben en vielen in de smaak omdat het geen typische verkopertjes waren maar jongens die je gewoon verder willen helpen.

Dit gevoel bleek helemaal te kloppen, alles is heel netjes geregeld en geïnstalleerd. Fijne mannen in de omgang en zeer servicegericht.

Ik zou Sondi bij iedereen aanbevelen!

Rick Z
Gouda

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

Yoran van Aken
Amersfoort