Werkwijze

Wij denken graag met u mee en bij ons krijgt u altijd advies op maat. Dat doen wij met ons driestappenplan waardoor u altijd een helder overzicht krijgt van de kosten, maar misschien nog wel belangrijker wat de keuze voor zonnepanelen uiteindelijk oplevert.

Stap 1: Advies op maat

Thomas

Bij Sondi Solar B.V. krijgt u altijd advies op maat. Nadat u de offerteaanvraag heeft gedaan, komt Milan of Jaap langs. Tijdens deze vrijblijvende afspraak wordt de schouw en het dak ingemeten en het binnenwerk besproken. Dezelfde dag zal u nog een offerte van ons ontvangen. We vinden het belangrijk om vooraf duidelijke afspraken te maken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Als u contact met ons opneemt:

  • Maken we een afspraak bij u om alle wensen door te spreken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak meten we het dak in en kijken we naar de beste kabelroutes.
  • We adviseren hoeveel zonnepanelen voor u het beste rendement oplevert.
  • Zo ontwerpen wij het optimale systeem en ontvangt u dezelfde dag nog een offerte waarbij het voorstel en afspraken helder opgenomen zijn.

Zo weet u precies waar u aan toe bent, wat het oplevert en heeft u geen verrassingen achteraf.

Stap 2: Aandacht voor uw installatie

Wanneer u akkoord bent met de offerte zal er een afspraak gemaakt worden voor de installatie van uw zonnepanelen. Deze afspraak vindt doorgaans al binnen enkele weken plaats. Op de dag van de installatie wordt het volledige proces nogmaals met u besproken door het installatieteam. Ze zullen een duidelijke uitleg geven van de werking van de panelen en de monitoring app. Binnen één dag heeft u een volledig producerende installatie in huis en kunt u beginnen met het besparen van geld en bijdragen aan een schonere wereld.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Na akkoord:

  • Maken we een afspraak voor installatie die doorgaans binnen enkele weken plaatsvindt.
  • Ons team van professionele monteurs, bespreekt op de dag van de installatie nogmaals het volledige proces, zodat u volledig op de hoogte bent van de werking van de panelen en de bijkomende monitoring app.
  • De installatie duurt één dag waarna u direct start met de besparing op uw energierekening en op het milieu.

Stap 3: Uitstekende nazorg

Na het installeren zullen wij altijd voor u klaar staan en bereikbaar zijn voor vragen rondom de installatie. Doordat wij de installatie 24/7 monitoren kunnen wij bij een storing snel schakelen. Ook hebben wij een partner die de BTW Teruggave volledig uit handen kan nemen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Naast de standaard service bieden wij ook een onderhoudscontract aan waarbij we jaarlijks het systeem nalopen en de panelen komen schoonmaken voor een optimaal rendement.

Hoe gaat dat in zijn werkt?

  • Wij staan altijd voor u klaar en zijn te bereiken op +31 85 060 3535 bij vragen over uw installatie.
  • Bij een storing zal een monteur binnen een week op locatie zijn.
  • Bij de offerte ontvangt u ook een onderhoudscontract, dit is optioneel.
  • Na akkoord ontvangt u van ons de factuur met een link die u doorverwijst naar onze partner voor de BTW-teruggave.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We komen dan snel langs om uw persoonlijke situatie op te nemen en een plan te maken.

Maak nu een afspraak