Zonnepanelen Veenendaal

De kosten voor energie blijven stijgen, en het verbruik wordt hoger. Zonnepanelen zijn een perfecte oplossing voor het verduurzamen van uw woning in Veenendaal. Sondi Solar is dé specialist voor zonnepanelen in Veenvendaal. Wij zijn gevestigd in Leusden, regio Amersfoort en bieden een professionele installatie, uitgevoerd door eigen installateurs uit de regio.

Zonnenpanelen plaatsen op dak in Veenendaal

Over ons.

Veenendaal, een stad gelegen aan de Gelderse Vallei en de Utrechtse Heuvelrug. De gemeente Veenendaal heeft als doelstelling om in 2035 energieneutraal te zijn. Voor dit ambitieuze doel heeft de gemeente hulp nodig van alle inwoners van Veenendaal, dus ook die van u! Wij, Sondi Solar, kunnen u daarbij helpen! Wij zijn al ruim drie jaar gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. En hoe fijn is het als u zelf zonne-energie kan wekken met zonnepanelen in Veenendaal? Daarnaast heeft het ook nog eens voordelen voor u! Een voordeel daarvan is het verduurzamen van uw woning in Veenendaal. Doordat wij een persoonlijke legplan maken houden wij rekening met uw persoonlijke situatie en uw wensen en behoeftes. Tijdens een adviesgesprek bespreken wij deze dingen zodat wij u een geschikt advies kunnen geven over de zonnepanelen. Neem gerust contact op voor eventuele vragen en extra informatie!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Veenendaal?

1. Niet meer afhankelijk van de energieprijzen van leveranciers.

De prijzen van de energieleveranciers blijven stijgen, en het verbruik wordt hoger. Zodra u uw eigen zonne-energie wekt bent u dus niet meer afhankelijk van de energieprijzen van de leveranciers. Met gemiddeld 1640 zonuren per jaar, is Veenendaal de perfecte locatie om zonne-energie te wekken. Wat houdt u nog tegen?

2. De waarde van uw woning stijgt.

Uit onderzoek blijkt dat mensen sneller een huis kopen met zonnepanelen. De vraag naar een woning met zonnepanelen is dus hoger dan de vraag naar een woning zonder zonnepanelen. Dit zorgt er voor dat de waarde van uw woning stijgt. Het blijkt zelfs dat elk soort woning gemiddeld met 2,56% stijgt.

3. U krijgt de volledige btw terug op de aanschaf van uw zonnepanelen.

Veel gemeenten hebben de doelstelling om hun gemeente duurzaam te maken. Om die reden stimuleert de overheid het aanschaffen van zonnepanelen. Daarom ontvangt u de 21% BTW terug van de aanschafwaarde na het aanschaffen van zonnepanelen. Daarnaast bespaard u ook nog eens direct een maandelijks bedrag!

Monteur plaatst zonnepaneel op dak

Hoe populair zijn zonnepanelen in Veenendaal?

Al 3.600 woningeigenaren in Veenendaal hebben zonnepanelen laten instaleren op hun dak. Er zijn nog ruim 9.000 daken geschikt, waaronder waarschijnlijk die van u!

Sondi Solar plaatst niet enkel zonnepanelen in Veenendaal; wij zijn ook actief in de volgende plaatsen:

Zonnepanelen Utrecht,  Zonnepanelen Amersfoort,  Zonnepanalen Elst, Zonnepanelen Soest, Zonnepanelen Nieuwegein en Zonnepanelen in Woerden.

De mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen in Veenendaal

In Veenendaal heb je geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. De zonnepanelen kunnen op zowel platte daken als pannendaken geïnstalleerd worden. Vaak worden de panelen geïnstalleerd op daken richting het zuiden. Voordat wij beginnen met de installatie maken wij eerst graag kennis om uw wensen en behoeftes te achterhalen. Na de technische schouw, waar we bij uw woning langs komen, hebben wij een goed beeld van de situatie. Met moderne programma’s tekenen wij vanaf een afstand de panelen in op uw woning. Zo schatten wij in hoeveel panelen er nodig zijn om uw energieverbruik te dekken. Op basis van de op afstand ingetekende panelen maken wij een offerte voor u op. Iedere situatie is anders en daarom zoeken wij altijd naar een passende oplossing!

Serie pakket

Vanaf

600,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Growatt & SMA

Alle panelen worden gekoppeld aan een centrale omvormer.

Voor meer informatie over het serie geschakelde systeem, klink op de knop hier beneden.

Parallel pakket

Vanaf

700,-

Per paneel incl. installatie

Keuze uit de merken: Enphase & Solar Edge

Alle panelen werken individueel van elkaar voor een optimaal rendement.

Voor meer informatie over het parallel geschakelde systeem, klik op de knop hier beneden.

Al onze
producten zijn:

Efficiënt.

Door gebruik van de laatste technologieën verliest u zelfs geen rendement tijdens een bewolkte dag.

Kwalitatief.

Zowel onze zonnepanelen als omvormer systemen zijn van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen.

Duurzaam.

Onze zonnepanelen zijn van de hoogste kwaliteit en door de vakkundige montage bestand tegen stormen en stortbuien.

Onze werkwijze.

1. Kennismaking.

Wij vinden het belangrijk dat de zonnepanelen voldoen aan uw wensen en behoeftes. Daarom hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek. Dit kan op locatie of telefonisch, wat u fijner vindt! Op deze manier kunnen wij kennis maken met u en advies geven over welk systeem het best past bij uw wensen en situatie.

2. De technische schouw.

Bij de technische schouw maken wij voor het eerst kennis met uw woning. Deze afspraak staat vooral in het teken van de kabelroutes bekijken en uw dak nameten. Dit is een belangrijk aspect omdat wij met deze informatie u advies kunnen geven over de hoeveelheid zonnepanelen en welke dakdelen het meest geschikt zijn. U bent altijd welkom om vragen te stellen tijdens dit bezoek. Aan het eind van de technische schouw plannen we samen een dag in voor de installatie.

3. Een professionele installatie.

Op de dag van de installatie zijn wij rond 09.00 aanwezig bij uw woning. Met minimaal twee werknemers komen wij de installatie bij u plaatsen. Voordat zij beginnen, bespreken ze eerst de werkzaamheden van de dag met u door. Wij zijn gecertificeerd om te werken in uw meterkast en waar nodig aan te passen. De totale installatie duurt gemiddeld één dag.

4. De nazorg.

Na de installatie helpen wij u met het terugvorderen van uw 21% BTW op uw totale installatiekosten. Ook staan wij voor u klaar bij een eventuele storing of als er iets anders aan de hand is met de installatie. U krijgt ……….. jaar garantie op de installatie. Neemt u het onderhoudscontract erbij, dan komen wij ieder jaar langs om uw panelen schoon te maken, lopen wij het gehele systeem na en bieden wij hierna een extra jaar garantie op ons installatiewerk.

Deze klanten gingen u al voor! 

Eindelijk een bedrijf dat advies geeft waar ik wat mee kan. Eerlijk en open. Super.
Installatie met 2 man, kundig, professioneel en gezellig.
Leiding geraakt wegens vreemde constructie in mijn huis, maar de manier waarop dit is opgelost is zoals het hoort.
Wil je eerlijk advies, vakkundige installatie en nazorg wat iedereen beloofd maar zij ook doen, bel ze gewoon op.

 

Yoran van Aken
Amersfoort

Goed voorbereid, volgens afspraak en op tijd! Erg tevreden over het uiteindelijke resultaat en de mannen die het monteerden. Het ziet er perfect uit en ze hebben alles mooi opgeruimd en schoon achtergelaten.

Jeroen Voorburg
Amersfoort